Wie zijn wij/ even voorstellen:

Wij zijn Heart and Mind; een samenwerkingsverband tussen zelfstandige professionele coaches, trainers en psychologen, met aan het roer Joke Jonkers. Zij is uw eerste aanspreekpunt.

Kenmerken: gedreven, betrokken, empathisch en enthousiast.

Mijn naam is Joke Jonkers. Al tijdens mijn studie psychologie raakte ik geïnteresseerd in de invloed van stress op het welzijn van mensen. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan als coach en begeleider van mensen met stress-gerelateerde klachten. Daarbij heb ik ervaren dat, naast heftige gebeurtenissen in je leven, vooral ook je persoonlijkheid en de wijze waarop je tegen gebeurtenissen aankijkt en daarmee omgaat, een belangrijke rol spelen bij de ernst van je klachten en je herstelvermogen. Het geven van inzicht hierin en het stimuleren van je vermogen zelf koers en richting aan je leven te geven, vanuit eigen keuze en kracht, vormt een rode draad in mijn begeleiding.

Ook persoonlijke ontwikkeling en in toenemende mate intuïtieve ontwikkeling is een centraal thema in mijn leven en werk. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen op meer bewuste wijze te leven. Meer te ZIJN in plaats van door te gaan op de automatische piloot. Meer te luisteren en te vertrouwen op je intuïtie (wat ik ook wel HARTWIJSHEID noem). Dicht bij jezelf te blijven, bij jouw verlangens, ambities en drijfveren. Jezelf te kennen en te vertrouwen op wat je eigen wijsheid jou ingeeft. En dat te volgen, als het nodig is tegen de stroom in.

HOE

De volgende methoden gebruik ik onder andere om jou verder te helpen:

  • Coaching
  • Ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken
  • Hartcoherentietraining en mindfulness
  • Lichaamsgerichte en energetische oefeningen
  • Voice Dialogue, EFT en EMDR
  • Voeding en leefgewoontes
  • Cognitieve training
  • Eigen ‘weten’, wijsheid en levenservaring

Joke Jonkers